Geen felle kleuren en schreeuwende reclames. Dat was het uitgangspunt toen we vonden dat we een eigen wielershirt moesten hebben. Gewoon strak en eenvoudig, dat vonden we het mooiste. En zwart, want dat kleedt af. We lieten ons bij het eerste shirt inspireren door andere shirts die we mooi vonden. Het resultaat mocht er zijn! De beoogde retro-uitstraling was best een succes. Al gauw werden we onderweg herkend en nagekeken.

Een jaar later kreeg het shirt een kleine update en brachten we het op verzoek van een aantal bevriende wielerliefhebbers ‘op de markt’. Zo trots als een aap met zeven lullen waren we toen de voltallige familie Pollentier en enkele bekende wielerfanaten ons koersshirt bestelden! We zitten nog steeds te wachten op een tv-optreden van JW Roy of Eric Corton in Pollentier-shirt… 😉

shirt-retro

 

Wil je ook zo’n shirt?

Dat kan! We zijn maar een klein clubje, dus we hebben helaas geen voorraad. Maar we gaan weer bestellen! We hebben gekozen voor Premium-shirts van Lorini. Deze shirts hebben een strakke pasvorm en zijn afgestemd op de wat getrainde fietser. Het shirt heeft korte mouwen, een korte rits en 3 open achterzakken, zodat je genoeg kunt meenemen tijdens de ritten.

Het shirt kost € 50,00 (exclusief verzendkosten) en is ook verkrijgbaar in een mooi getailleerde dames-variant. Als je een shirt wilt, vul dan hieronder even je gegevens in. We nemen dan via de mail contact met je op. Houd rekening met een levertijd van 8 tot 10 weken.

 

In 2016 reden we de Marmotte. Met de warme Franse zomers in onze gedachten, stapten we even af van het traditionele zwart en bedachten we een prachtige witte variant. Nóg iets strakker, want we waren inmiddels in bloedvorm! Nu in 2017 willen we weer een nieuw shirt lanceren. Dit keer een wat drukker shirt. Wat minder retro, wat meer eigentijds. Een echt Pollentier-teamshirt.

shirt-2017

Ook dit shirt is (bij voldoende belangstelling) te bestellen door hieronder een berichtje achter te laten. Bijzonder aan dit shirt is het logo van de Stichting Broodnodig. De als Broodpater bekendstaande Gerrit Poels stapt al decennia midden in de nacht op de fiets om brood uit te delen aan mensen die zich helemaal geen dure racefiets of mooie koerstrui kunnen veroorloven. Hij helpt gezinnen voor wie het leven, door geldgebrek of andere oorzaken, zwaar is met een simpel brood zodat er tenminste iets te eten is. Peerke Pollentier wil hem daar graag moreel bij ondersteunen. We doen dat onder andere met dit shirt, maar ook met Hongerklop, onze sponsortocht die we in mei organiseren.

 


 

t-shirt
Gewoon hard fietsen

Ook in onze collectie: Een Pollentier vrijetijds t-shirt. Verkrijgbaar in dames en heren variant, beiden met v-hals en van stevige kwaliteit. Ook hier te bestellen voor maar € 20.00! Maatadvies: het is een ‘fitted’ t-shirt; neem je eigen kledingmaat, bij twijfel niet te klein nemen. Verkrijgbaar in de maten XS t/m 5XL, in diverse kleuren.

 

 


Bestellen

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Wat wil je bestellen? (koerstrui/t-shirt, aantal, maat, geslacht, etc.)